Közélet

Letöltendő börtönre ítélték a liliomtiprót

A bíróság nyomatékos enyhítő körülményként értékelte, hogy a 13 éves lány kezdeményezett

Első fokon egy év négy hónap börtönre ítélte a Szeghalmi Városi Bíróság azt a férfit, aki egy 13 éves kislányt rontott meg. A 36 éves férfi végig tagadott, de a bíróság a lány ellentmondó vallomásai ellenére is bizonyítottnak látta a férfi bűnösségét.

E szerint a férfi 2009. július 10-én este csókolózott a kislánnyal, mellét és nemi szervét simogatta, majd orálisan elégítette ki a tinédzsert – adta hírül a beol.hu. A szerelmi légyottnak a gyereklány anyja és rokonai vetettek véget, ekkor a férfi és a 13 éves lány alsóneműben menekült az udvarra, később a lány a férfi melegítő alsójában ment haza.

A férfi a bíróság előtt még azt is tagadta, hogy aznap este találkozott a lánnyal, de a bíróság a telefonos híváslisták, tanúvallomások, bizonyítékok alapján bűnösnek találta. A férfi többszörös visszaeső, akkor is próbaidőn volt, mikor a lánnyal volt. Ezért első fokon egy év négy hónap letöltendő börtönbünetésre ítélték és két évre eltiltották a közügyektől. A férfi feltételesen sem bocsátható szabadlábra. A bíróság nyomatékos enyhítő körülményként értékelte, hogy a lány kezdeményezett. A férfi és védője felmentésért fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik