Közélet

Negyedmillió a tatabányai dobálózó nyomravezetőjének

Szemtanúk egy 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete vagy kék farmernadrágot, piros felsőt viselő személyt láttak a ház tetején.

Az önkormányzat 250 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak az ismeretlennek a kézre kerítésére, aki hétfőn Tatabányán egy tízemeletes ház tetejéről pezsgősüveggel fejbe dobott egy 11 éves lányt, életveszélyes sérülést okozva – tájékoztatta Schmidt Csaba polgármester (Fidesz) csütörtökön az MTI-t.

A lányt a fővárosi Szent János Kórházba szállították. Székely György, az idegsebészeti osztály vezetője újságíróknak elmondta, a beteg sikeres koponyacsontműtéten esett át, és ha nem lép fel szövődmény, két héten belül hazaengedhetik.

Szemtanúk egy 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete vagy kék farmernadrágot, piros felsőt viselő személyt láttak a ház tetején, aki a rendőrök megérkezése előtt elhagyta a helyszínt – közölte korábban Léber Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik