Közélet

Felesége lasagnája miatt kapták el a szökésben lévő férfit

Az olasz férfi több mint 10 éve kerülte el sikeresen a rendőröket – vesztére azonban nem tudott ellenállni neje lasagnájának.

Giancarlo Sabatinit 3 év, nyolc hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték még 2000-ben, a vád kokaincsempészet volt. A férfi azonban megszökött, és a hatóságok azóta nem lelték nyomát, egészen mostanáig. Egy névtelen telefonálótól ugyanis a napokban tippet kaptak, hogy kövessék Sabatini feleségét és lányát, mert a férfi még mindig kapcsolatban van velük.

A rendőrök, miután napokig hiába figyelték a feleség lakását, végül arra kapták fel a fejüket, amikor Sabatini lánya kedden egy hatalmas adag lasagnát cipelve kilépett édesanyja lakásából, és feltűnően vidám hangulatban saját otthona felé vette az irányt. A rendőrök követték, majd rátörték a hölgyre az ajtót – és a konyhában megtalálták a lasagnát falatozó Sabatinit.

Sok olasz háztartásban szokás a farsang utolsó keddjére lasagnát készíteni – a hatóságok szerint Sabatini Belgiumból utazott haza felesége nagyböjt előtti lakomája miatt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Felesége lasagnája buktatta le az olasz férfit – angolul (MSNBC.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik