Közélet

Pokoli körülmények között Keleti Györgyi

AIDS-betegek és hepatitisszel fertőzöttek között tartják fogva egy lerobbant olaszországi börtönben az egykori modellt – írja a Nők Lapja Cafe.

Mint arról korábban beszámoltunk, a német bíróság megtagadta a magyar kiadatási engedélyt, így Keleti Györgyi ügyét külföldön tárgyalják majd. A modellt bilincsbe verve február 24-én át is szállították egy Róma melletti börtönbe.

Az internetes portál információi szerint a rebibbiai női büntetés-végrehajtási intézetet Olaszországban csak földi pokolként emlegetik. A volt honvédelmi miniszter lánya több másik nővel, egy aprócska cellában tölti mindennapjait, és várja, hogy a hatóságok döntsenek a sorsáról.

Keleti Györgyi ügyvédje, dr. Gerencsér András korábban elmondta, sem a konzult, sem ügyfele édesapját nem értesítették arról, hogy a lányt elvitték Olaszországba. Hozzátette: fogalmuk sincs, milyen állapotban van a Keleti lány, de mindent megtesznek azért, hogy találjanak egy jó ügyvédet, és hogy felvegyék a kinti magyar konzulátussal a kapcsolatot. Dr. Gerencsér András most azon dolgozik, hogy Györgyi távollétében hozzanak ítéletet Magyarországon. Míg itthon maximum három évet kaphat, Olaszországban akár 7 évre is ítélhetik.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon szeptemberben kezdődött Keleti Györgyi pere, amelyben a vád üzletszerű kéjelgés elősegítése. A vádirat szerint 2006 és 2008 között az exmodell pénzért segített magyar nőket a prostitúció gyakorlásához Olaszországban, amiért közvetítői díjat kapott.

AJÁNLOTT LINK:

AIDS-beteg bűnözők közt él Keleti Györgyi (Nők Lapja Cafe)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik