Közélet

A férj ölt Écsen a rendőrség szerint

A helyszíni szemlén nem merült fel olyan adat, amely kétségessé tette volna a rendőrség azon megállapítását, hogy a férj ölte meg a feleségét, majd magával is végzett.

Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint emberölés bűntette miatt indult nyomozás az ügyben. Ha kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy helyes a rendőrség feltevése, büntethetőséget kizáró ok – az elkövető halála – miatt lezárják az eljárást.

Hasonlóan tett a rendőrség a tavaly március közepén történt tényői tragédia ügyében; a két kislányát és feleségét megölő, majd magával is végző férfi ügyét öt hónappal a tragédia után zárhatta le a rendőrség.

Csütörtök délután négy óra körül történt a családi tragédia Écsen, a Deák Ferenc utca egyik családi házában. A helyszíni szemle elsődleges megállapításai szerint az 53 éves férj – családi vita után – előbb lelőtte vadászpuskájával a nála két évvel fiatalabb feleségét, majd magával is végzett.

Egyik rokonukat hívta fel a házaspár otthon tartózkodó fia, aki csak hallotta, de nem látta, hogy lövöldözés volt a házukban. A családtag riasztotta a mentőket, ők értesítették a rendőrséget. A 17 éves fiú nem sérült meg, de sokkos állapotban szállították kórházba.

A kisalfold.hu információi szerint a házaspárnak két lánya is van, de ők külföldön élnek.

AJÁNLOTT LINK:

Családi dráma Écsen: Lelőtte a feleségét, majd magával is végzett egy férfi (kisalfold.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik