Közélet

Sikeresen elmenekült, de visszatért tetthelyre és ott elkapták

A rabló a sikeres menekülése után visszament a tett helyszínére, ahol felismerték és elfogták.

A rendőrség közleménye szerint a BRFK közlekedésrendészeti főosztály munkatársait rádión értesítették, hogy egy Érden történt rablás és lopás elkövetője egy rendszám nélküli, fehér autóval menekül a főváros felé. A rendőrök a Budaörsi úton felfigyeltek a keresett autóra, de a sofőr a rendőri jelzéseket és a közlekedési lámpák tilos jelzését is figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel tovább haladt.

A járőrök követték a menekülő autót, ami a főváros XI. kerületében, az Albertfalva utcánál nekiütközött egy családi ház kerítésének, és vezetője gyalogosan menekült tovább. A rabló felkutatása érdekében a járőrök átvizsgálták a helyszín közelében található utcákat, játszótereket, benzinkutakat és a Kelenföldi pályaudvart, és állampolgári segítséggel pontos személyleírást szereztek a sofőrről.

Ezzel egy időben megkezdődött a helyszíni szemle is, ennek során több rendszámtáblát is találtak a rendőrök. Az összegyűjtött információk birtokában a rendőrök rövid időn belül eljutottak egy 23 éves mezőtúri férfihoz, akit fél órával később, a helyszín közelében, egy személygépkocsi utasaként sikerült elkapni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik