Közélet

Elfogták a pilisi kettős gyilkosság utolsó gyanúsítottját

A férfi és három társa brutális módon végzett áldozataival. Lakásukból készpénzt, ékszereket, valamint mobiltelefonokat vittek el.

Kedd hajnalban elfogták a pilisi kettős emberölés elkövetőinek utolsó, szökésben lévő tagját, N. Attilát – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Tavaly október 9-én egy 53 éves férfit és az élettársát, egy 56 éves nőt találták holtan pilisi otthonukban. Az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy halálukat idegenkezűség okozta. Az elkövetők brutális módon végeztek áldozataikkal. A gyanú szerint L. Géza, N. Attila, B. József és D. Tamásné anyagi haszonszerzés miatt mentek az áldozatok lakásához. Bántalmazták őket, a házból pedig készpénzt, arany ékszereket, valamint mobiltelefonokat vittek el.

2010 novemberében B. Józsefet, majd pár hónappal később a 31 éves L. Gézát és a 28 éves D. Tamásnét a Pest megyei nyomozók elfogták. A 28 éves N. Attilát, a csoport utolsó, szökésben lévő tagját kedd hajnalban kapták el a főváros XIX. kerületében. A férfi szakállt növesztett, így változtatta meg külsejét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Gézával, B. Józseffel és N. Attilával szemben több emberen, nyereségvágyból elkövetett emberölés, D. Tamásnéval szemben csoportosan elkövetett rablásban bűnsegédként való részvétel miatt folytat eljárást – áll a közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik