Közélet

A sztripper harisnyájából lopta ki a pénzt

A 19 éves floridai srácnak nem volt pénze privát táncra – a kiszemelt sztripper borravalójából akart mulatni.

Az esetet még január elején jelentették a Fort Myers-i rendőrségnek – a beszámolók szerint a 19 éves Ronnie Menard éppen a Fantasy nevű sztriptízbárban szórakozott, amikor az egyik táncos megkérdezte tőle, hogy szeretne-e egy privát előadást látni. A srác először visszautasította, mondván előbb hazamegy pénzért, majd utána. Kis idő múlva azonban odament az említett hölgyhöz, és megkérdezte, hogy leülhetne-e mellé. A hölgy megengedte, Menard pedig ekkor kijelentette, hogy mégis igényt tartana az öltáncra, ha lehet, minél hamarabb.

A szóban forgó sztripper később a rendőrségen az vallotta, már a srác sietsége is gyanús volt, mindemellett csak akkor kapott észbe, amikor érezte, hogy harisnyatartója csattan a combján, Menard pedig eliszkol a kijárat felé.

A srác pontosan 314 dollártól szabadította meg a neve elhallgatását kérő hölgyet, aki később azt is elmondta, azért volt tisztában pontosan az összeggel, mert percekkel korábban kellett leszámolnia a kapott jattból az esti százalékot a bár tulajának.

Ronnie Menardot végül február 8-án tartóztatták le, miután a szóban forgó hölgy egy szembesítés alkalmával felismerte.

AJÁNLOTT LINKEK:

314 dollárt lopott ki a sztripper harisnyatartójából – angolul (MSNBC.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik