Közélet

Leszúrta egy felfegyverzett harci kakas

A kaliforniai férfi nézőként érkezett az illegális kakasviadalra – az egyik megvadult bajnok azonban végzett vele.

Jose Luis Ochoát két órával a kórházba szállítása után halottnak nyilvánították – a boncolási jegyzőkönyv szerint a férfi halálát egy szúrt seb okozta. Az Ochoa halálának ügyében nyomozó rendőrök saját beszámolóik alapján még sosem találkoztak ehhez hasonló esettel. A rendőrségi jelentésben a következők állnak: a járőröket egy illegális kakasviadal helyszínére riasztották, mire azonban a rendőrök kiértek, a viadalon résztvevő tömeg már szétszéledt – a járőrök pedig csak kakastetemeket találtak.

Kicsivel később a mentők egy Jose Luis Ochoa nevű férfit szállítottak a helyi kórház sürgősségi osztályára. Az orvosok kérdésére a kritikus állapotban lévő férfi bevallotta, hogy korábban a nap folyamán részt vett egy kakasviadalon, ahol az egyik, késsel felszerelt „játékos” kiugrott a ringből és megszúrta. Az orvosok szerint Ochoa állapotán nem sokat változtatott a tény, hogy csak később hívta ki a mentőket – a mellkasán tátongó seb ugyanis olyan mély volt, hogy valószínűleg az azonnali segítség sem mentette volna meg a férfi életét.

A szerencsétlenül járt Ochoa esetét a sajtó már úgy emlegeti, mint a Darwin-díjért folytatott idei „verseny” egy igen esélyes résztvevőjét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kakasviadalon szúrták le a férfit – angolul (The Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik