Közélet

Áramot vezettek a megerőszakolt kislányok fenekébe

Szexuálisan bántalmaztak, és megkínoztak két 15 éves lányt Romániában. A kiskorúak egy gyermekelhelyező központban nevelkednek.

A két anya úgy nyilatkozott, rögzítették azokat a telefonbeszélgetéseket, amelyek során a gyerekek részletesen beszámoltak arról, milyen kínokat élnek át nap mint nap – írja a manna.ro. “Elmondták, hogy elvitték őket Konstancára, ahol megverték őket, és kötelezték arra, hogy szexuális kapcsolatra lépjenek pornószínészekkel. A lányom elmondta, hogy ellenkezett, de bevitték egy szobába, ahol elektromos áramot vezettek a fenekébe” – mesélte az egyik anya.

Az Antena1 hírtelevízió telefonos kapcsolatba lépett az egyik kislánnyal, aki beszámolt arról, hogy vodkával itatták le, és szexuális együttléttre kényszerítették Alexandru Mititelu pornószínésszel.

“Filmet készítettünk körülbelül két hónapja a tengerparton. Nem volt kalandom semmiféle nővel. Dolgom volt, fel kellett készülnöm másnapra. Emlékszem két kiskorúra, akik ott voltak, de még azt sem tudom, hogy hívják őket” – tagadta a vádakat Alexandru Mititelu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik