Közélet

Önvédelemből támadt a rendőrre vibrátorával

Az 56 éves Carolee Bildstent még novemberben tartóztatták le hivatalos személy elleni erőszak miatt – most azt állítja, önvédelemből támadta meg az őt hazakísérő rendőrt.

A novemberi eset azzal kezdődött, hogy Bildsten nem volt hajlandó kifizetni egy kocsmai számlát, a csaposok pedig rendőrt hívtak az asszonyra. Mivel Bildsten azt állította, otthon van minden pénze, a kiérkező járőr felajánlotta, hogy hazakíséri a hölgyet.

A páros minden probléma nélkül odaért az asszony lakásához, Bildsten pedig előre ment, hogy kivegye a hiányzó pénzt az egyik fiókból. A rendőr legnagyobb döbbenetére azonban nem a pénzt vette elő, hanem egy „átlátszó, merev, női szexuális segédeszközt”, amit fenyegetően meglendített a járőr felé, majd lecsapott vele, egyenesen a férfi fejére.

A tárgyaláson Bildsten beismerte, hogy a kérdéses éjszakán igencsak részeg volt, mindemellett ő csak védekezni akart, ezért megragadta az első tárgyat, ami a kezei közé került. A hölgy állítása szerint a környéken mindenki hallotta a híreket egy helyi rendőrről, akit azzal vádoltak, hogy szexuálisan bántalmazott egy lányt, éppen ezért megijedt, amikor az őt hazakísérő járőr egészen a hálószobájáig követte.

„Eléggé megijedtem, és az egyetlen dolog, ami a fiókban volt a zoknijaimon és a pénzemen kívül, az egy dildó volt” – magyarázta Bildsten a Chicago Tribune-nek. Azt is hozzátette, nem igaz, hogy megtámadta volna a hirtelen rányitó rendőrt, csak védekezésként a feje fölé emelte a játékszert.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az asszony bajba keveredett az alkohol miatt – az eset előtt egy hónappal elkapták ittas vezetésért. Bildsten azóta egy önsegítő csoport tagja lett, és saját bevallása szerint mindent megtesz, hogy ne keveredjen konfliktusba a rend őreivel.

AJÁNLOTT LINKEK:

A vibrátorral rendőrre támadó nő állítja, csak önvédelemből akarta használni a játékszert – angolul (NYDailyNews.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik