Közélet

Dopeman nem szeretne önbíráskodni

A rapper brutálisan megvert nagymamája jelenleg is válságos állapotban van, gépek tartják életben.

Dopeman a Velvetnek adott interjújában elmondta, bár nem érte meglepetésként a szörnyűség, mert mint a fogalmaz, nem él álomvilágban, és jól tudja, „mi folyik itt”, mégis feldolgozhatatlan számára, ami történt, és csupán azért beszél róla, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a világ nem jó úton halad.

Dopeman szerint nagyapja gyilkosait még az éjszaka is kiveti magából, egy ilyen kaliberű dolgot nem lehet zsiványságnak nevezni. Elfogadja, ha őt támadás éri a személye miatt, felvállalta, mikor rappernek állt, de a nagyszüleivel szemben elkövetett brutalitásra nem talál magyarázatot. Civil emberek, akik nem bántottak senkit, és soha nem ártottak senkinek semmivel – nyilatkozta a portálnak az idősebb Pityinger.

A nagymama jelenleg is válságos állapotban van, Dopeman szerint nem kizárt, hogy követni fogja a nagyapját. A rapper jól tudja, hogy ő maga nem állhat bosszút az elkövetőkön, ezért mindenben a rendőrség segítségére van, hogy minél előbb megtalálják a támadókat, a bosszúvágy részét pedig még fel kell hogy dolgozza az esetnek.

Mint arról korábban beszámoltunk, negyvenezer forintért támadta meg az idős embereket két betörő újév éjszakáján. A nagymamát leütötték, a fülbevalót kitépték a füléből, az idős férfit pedig alaposan elverték: betörték a mellkasát, és csikkeket nyomtak el a testén. A rendőrség azóta is keresi az elkövetőket; Dopeman 90 éves nagypapája január 15-én hunyt el, halálának okát még vizsgálják.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nagyapám gyilkosait az éjszaka is kiveti magából (Velvet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik