Közélet

Keleti Györgyi a körülményekhez képest jól van

A volt honvédelmi miniszter lánya továbbra is egy németországi börtönben várja, hogy eldőljön a sorsa.

Még mindig kérdéses, hogy a német hatóságok Magyarországnak vagy Olaszországnak adják-e ki őt. Györgyit január 11-én tartóztattak le Münchenben, az olaszok által kiadott nemzetközi elfogatóparancs alapján, kerítés vádjával.

Jelenleg két ügyvéd is azon dolgozik, hogy az exmodell hazajusson. A TV2 Aktív című műsora telefonon érte utol Alexander Kleint, aki Németországban képviseli a lány jogait, magyar ügyvédi iroda ugyanis ott nem járhat el az ügyében. A jogi képviselő szerint a hírességnek nem túl jók az esélyei. Ha Olaszországnak adják ki a hatóságok, ott akár 8 év börtönt is kaphat, míg itthon sokkal enyhébb büntetés várna rá. A jelenlegi helyzetben viszont a német védője az egyetlen, aki napi kapcsolatban van vele. Az ügyvéd rendszeresen meglátogatja Keletit a börtönben, és azt mondja, a volt modell a körülményekhez képest jól van. A napokban valószínűleg átszállítják egy másik intézménybe, ahol más magyar lányokat is őriznek.

Személyes kapcsolattartás helyett a barátai az egyik közösségi portál üzenőfalán biztosítják együttérzésükről Keleti Györgyit, és nagyon várják már, hogy tisztázhassa magát mindenki előtt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Keleti Györgyit biztos börtön várja Olaszországban (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik