Közélet

„A prosti akarta a szexet, és még engem akarnak lecsukni érte?!”

Hubert Blackman azért perel, mert nem ő kért szexet a hölgytől, ellenben őt akarják érte leültetni. Plusz nem is volt jó. Plusz mentálisan belerokkant.

A New York-i egyetemista egy átbulizott hétvége reményében érkezett Las Vegasba december 17-én. Hotelszobájából felhívott egy Las Vegas Exclusive Personals elnevezésű céget, és rendelt magának egy sztriptíztáncosnőt. A hölgy meg is érkezett Blackman szobájába, aki először kifizetett 155 dollárt a megrendelt táncért, majd még 120-ért szeretkezett is a hölggyel. A problémák itt kezdődtek.

Blackman állítása szerint egy egész órányi „szexuális szolgáltatást” kifizetett, a szóban forgó hölgy azonban dolga végeztével, alig fél óra múlva távozott. Blackman ekkor kapcsolatba lépett a táncosnőt kiközvetítő céggel, és kérte volna vissza a pénzét, hiszen nem azt kapta, amiért fizetett – a cég alkalmazottja viszont kikérte magának a kerítés vádját, és közölte a sráccal, hogy a prostitúció illegális tevékenység.

A fiatalember ekkor a rendőrségre sietett, és bejelentette az esetet – amikor a rendőrök is felhívták a figyelmét, hogy a prostitúció illegális Las Vegasban, Blackman azt állította, nem ő, hanem a hölgy kezdeményezte a szexet, ő csak elfogadta és fizetett érte. Miután a rendőrségen nem ment semmire, sőt a las vegasi kapitányságon majdnem őrizetbe vették az ügy bejelentése miatt, hazatért New Yorkba – és beperelte a hölgyet kiközvetítő céget.

A bíróságra benyújtott iratok szerint Blackman azt állítja, hogy a szóban forgó cég alkalmazottja „fizetett szolgáltatást nyújtott neki, mindeközben azonban illegális szexuális cselekményt is végrehajtott rajta.” A szolgáltatással nem volt megelégedve, azonban éppen nem volt abban az állapotban, hogy felelősségre tudja vonni a hölgyet, így a rendőrséghez fordult, ahol pedig kis híján lecsukták.

Blackman a perben visszaköveteli a hölgynek kifizetett 275 dollárt, valamint igényt tart az eset okozta lelki trauma miatt 1.8 millió dollárnyi kártérítésre is – állítása szerint ugyanis a vegasi rendőrkapitányságon szerezett sokk miatt még most is orvosi kezelés alatt áll. A peranyagban megnevezett cég tagadja, hogy prostituáltak közvetítésével foglalkozna.

AJÁNLOTT LINKEK:

A vegasi turista azért perel, mert lelkileg belerokkant a letartóztatás ígéretébe – angolul (Las Vegas Sun)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik