Közélet

A börtönben adott interjút a volt villalakó

Czifra Tamást, ismertebb nevén Segalt, 2005-ben hét év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte a bíróság, amiért autójában fél kiló kokaint és 50 ezer darab ecstasytablettát találtak.

A ValóVilág egykori játékosa soha nem tett vallomást és nem is beszélt az ügyről senkinek, közel hat év hallgatás után azonban most először nyilatkozott Hajdú Péternek.

A műsorvezető az Aktív adásában elmondta, Segal készségesen válaszolt az összes feltett kérdésre, nem titkolt el semmit, éppen ezért már most megígérte, nagyon kemény interjú lesz.

De nem csak a beszélgetés, a helyszín is kemény. A Frizbi stábja a Márianosztrai Fegyház és Börtön egyik cellájában faggatta a miskolci férfit. Az interjúból a szaftos dolgokon túl az is kiderül, hogy Segal tudatosan készül a szabadulására: bár konkrét jövőképe még nincs, de érettségizni szeretne, és mindennap egy órát a konditeremben tölt.

Az egykori valóságshow-hős arról is beszélt, hogy nagyon komolyan veszi a börtönfegyelmet, ennek köszönhetően és a jó magaviseletének, tavaly nyáron rövid időre eltávozást kapott a fegyházból.

Segalnak több mint 3 évet és három hónapot kell még a rács mögött töltenie, hogy mihez kezd szabadulása után, erről is mesél a vasárnap esti Frizbiben.

AJÁNLOTT LINKEK:

Frizbi a fegyház cellájából – Interjú Segallal (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik