Közélet

A kasztrálást bevallja, a szexet nem

A 20 éves Renato Seabra tettével a „homoszexuális démonokat” akarta kiűzni barátja testéből.

Az esetre New Yorkban került sor – a portugál melegjogi aktivista és újságíró, Carlos Castro szilveszteri vakációra érkezett a városba barátjával, a modellként dolgozó Renato Seabrával. A szemtanúk beszámolói alapján a két férfi párként jelentkezett be az Intercontinental Hotelba – ezt a tényt azonban Seabra tagadta letartóztatása után.

Castro megcsonkított holttestére pénteken talált rá a rendőrség, a jelentések szerint partnere először megverte a férfit, majd egy csavarhúzóval levágta nemi szervét és magára hagyta a hotelszobájukban. Seambrát végül egy New York-i kórház pszichiátriai osztályán vette őrizetbe a rendőrség, mivel az eset után öngyilkosságot kísérelt meg.

Seambra vallomása szerint azért vágta le barátja nemi szervét, hogy megszabadítsa a férfit „homoszexuális démonjaitól”. A fiatalember továbbá azt is tagadta, hogy szexuális kapcsolatban állt volna Castróval, hiszen sosem vonzódott a saját neméhez. Seambra édesanyja a portugál lapoknak nyilatkozva felháborodva kérte ki magának, hogy a fia homoszexuális lenne. Azt is hozzátette, Renato mélyen vallásos és nagyon félénk fiú, sosem lenne képes ilyesmire.

A rendőrség azt gyanítja, Seambra azért ölhette meg a tehetős és jóval idősebb férfit, mert Castro kifejezte nemtetszését a modell folyamatos költekezése miatt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Modell partnerét vádolják Carlos Castro meggyilkolásával – angolul (NYDailyNews.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik