Közélet

Holtan találták az amerikai énekesnőt

A rendőrség tájékoztatása szerint Teena Marie rhythm and blues énekesnő holttestére Los Angeles Pasadena nevű külvárosában bukkantak rá hétfőn.

A mentősöket az énekesnő lánya hívta ki, miután észrevette, hogy 54 éves anyja ájultan fekszik otthonának egyik szobájában. Marie halálának pontos okát egyelőre nem közölték.

Teena Marie nyolcéves korában kezdett el énekelni, és érettségi után rögtön szerződést kapott a híres Motown lemeztársaságnál: a cég többek közt Diana Ross vagy a The Jackson 5 albumait adta ki.

Az énekesnő a Motown egyik stúdiójában találkozott Rick Jamesszel, aki Marie mentora, társzenésze és szeretője is volt. A férfi lett a producere az énekesnő 1979-es debütáló albumának, a “Wild and Peaceful”-nak, amelyről az első sláger a Rick Jamesszel közösen énekelt duett, az “I’m a Sucker for Your Love” lett.

Marie lánya, Alia születése után, az 1990-es évek elején eltűnt a reflektorfényből. 2004-ben már saját maga lett a producere új albumának, a “La Dona”-nak, amelyen szerepelt a “Still in Love” is, a dalt Grammy-díjra is jelölték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik