Közélet

Megverték és szajhának nevezték a Harry Potter-filmek sztárját

A 22 éves Afhsan Azad ellen „nem muszlim” vallású barátja miatt fordult a családja.

A bengáli családba, de Manchesterben született színésznőt apja és bátyja először megverte, majd pedig halálosan megfenyegette és kiutasította a családi házból. A botrány Azad hindu vallású barátja miatt robbant ki, a fiatalok kapcsolatát a lány rokonai nem találták helyénvalónak. Első vallomása alapján a színésznő szobájának ablakán keresztül szökött meg otthonról, majd pedig Londonba repült és csak onnan hívta a rendőrséget.

Mivel ezt követően nem volt hajlandó további vallomást tenni – vagy vádat emeltetni sem apja, sem pedig bátyja ellen, a két férfit csak a fenyegetés ügyében vonták kérdőre a hatóságok, s az ítélet szerint nem találták azt bizonyíthatónak. Azad bátyja ellen azonban – miután a férfi azt vallotta, apjának nem volt köze az esethez – testi sértés miatt is vádat emeltek.

A fiatal színésznő, miután többször is kijelentette, hogy sosem vallana a családja ellen, végül nem jelent meg bátyja tárgyalásán. „Mélységesen szeretem az apámat és a bátyámat, a jogi procedúra azonban semmit nem oldott meg, így nem szeretném, ha tovább folytatódna az ügy” – nyilatkozta.

Afhsan Azad a Potter-könyvek Padma Patilját alakította a történet mozi adaptációjában.

AJÁNLOTT LINK:

A Harry Potter-sztárt megverte és prostituáltnak bélyegezte a bátyja – angolul (dailymail.co.uk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik