Közélet

Letartóztatták a pedofil kézikönyv szerzőjét

Egy Floridában kiadott letartóztatási parancs alapján Colorado államban fogták el a szerzőt.

November első felében botrányt kavart a pedofiloknak szóló alkotás. Nem volt elég, hogy létezik, de még az amazon.com-on is elérhető volt egy ideig. Az Amazon először nem kívánta eltávolítani, de hamar engedett a nyomásnak.

Az floridai hatóságok szeméremsértés miatt adták ki a letartóztatási parancsot Philip Greaves ellen, aki Kézikönyv a szerelemhez és az örömhöz pedofiloknak: a gyermekeket szeretők illemtana címmel jelentette meg opusát.

A magánkiadásban megjelentetett könyv dedikált példányát álnéven, postán szerezték be a Polk megyei rendőrök. A pedofiloktatóval szembeni eljárás jogát épp azzal szerezték meg, hogy a kézikönyv a hatáskörük alá tartozó területre került. A coloradói Pueblóban elfogott Greaves jelenleg a kiadatását várja.

A szerző szerint egy pedofil csak abban az esetben követ el bűncselekményt, ha “szexuális impulzusokat” bocsát ki egy gyerek felé, ezért ő olyan tanácsokat próbált papírra vetni, melyek betartása mellett a törvényesség határán belül maradnak.

A könyv hatóságok szerint ezzel szemben azt taglalja, hogy a pedofilok hogyan vehetik rá a gyerekeket az aktusra, azt hogyan vihetik véghez anélkül, hogy sérülést okoznának, és hogy miként okítsák ki gyerekeket arra, hogy mit hazudjanak szüleiknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik