Közélet

Fejbelőtte magát a lövészklubban

A férfi lőgyakorlat közben - az elsődleges információk alapján - önkezével vetett véget életének.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletét a lövészetvezető értesítette, hogy egy fiatalember fejbe lőtte magát. A mentők életveszélyes sérülésekkel vitték a fehérvári kórházba. Az orvosok több órán keresztül küzdöttek az életéért, de este hat óra körül meghalt.

Az elsődleges információk alapján a 22 éves fehérvári fiatalember pénteken délután lőgyakorlaton vett részt egy fehérvári lövészklubban, ahol rajta kívül még a lövészetvezető tartózkodott még. Az első lövéssorozat kiértékelése után, a második közben a fiatalember minden előzmény nélkül maga ellen fordította maroklőfegyverét, és halántékon lőtte magát.

A helyszínre érkezett mentők életveszélyes sérülésekkel szállították a fehérvári kórházba, ahol az orvosok több órán keresztül küzdöttek az életéért, de este hat óra körül meghalt.

A rendkívüli haláleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja. Az idegenkezűség az elsődleges adatok alapján kizárható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik