Közélet

Megrázó interjú egy Hollandiába eladott magyar nővel

Az emberrablók bosszújától még mindig retteg, mégis vállalta, hogy elmeséli, mit kellett kibírnia Amszterdamban.

Teljes titoktartás mellett, hosszú heteken át szervezték a Fókusz egyik legdöbbenetesebb riportját. Egy titkos rejtekhelyen találkoztak a lánnyal, akinek sikerült elszöknie az őt fogva tartó emberkereskedőktől. Azóta teljes félelemben, magát álcázva él.

A 31 éves nő története egy éve kezdődött egy magyarországi diszkóban: megismerkedett egy fiúval és összejöttek. A férfi nem sokkal ezután arra kényszerítette a lányt, hogy az utcán árulja a testét. Ági nem tudott megszökni, a nap huszonnégy órájában vigyáztak rá, és felügyelték, pár hónap múlva viszont eladták Hollandiába, ahol a piroslámpás negyedben kellett dolgoznia.

Ági 10 hónapot töltött az emberkereskedők fogságában Amszterdamban, ahol naponta minimum tíz férfival kellett ágyba bújnia. A lányon végül egy magyar, kint élő szociális munkás segített. László azon fáradozik, hogy segítsen azokon a nőkön, akiket akaratuk ellenére visz Amszterdamba a maffia.

Ági a mai napig retteg és bujkál, mert állítása szerint, ha megtalálnák futtatói, nagyon megvernék, vagy akár még meg is ölnék.

Amszterdamban körülbelül ezer magyar lány keresi a kenyerét az ablakok mögött. Még Nyíregyháza utca is található a holland fővárosban, ahol közülük négyszáznál is többen állnak esténként a kirakatban.

AJÁNLOTT LINKEK:

Egy prostiként tartott magyar nő pokoljárása (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik