Közélet

Elmegyógyintézetbe került a népszerű rocksztár

Egy izraeli pszichiátriai intézetben kezelik Filip Kirkorovot, miután egy próbán durván összerugdosott egy nőt.

Az agresszív viselkedéséről is elhíresült énekes az Arany Gramofon-2010 díjátadójának főpróbáján esett neki a műsor rendezőjének. A szemtanúk szerint a 25 éves Marina Jablokova, az esemény rendezője megkérte Kirkorovot, hogy várja meg a világosítás beállítását. A türelmetlen énekes ekkor nyomdafestéket nem tűrő hangon – a maga közel 2 méteres és 100 kilón felüli termetével – rávetette magát a törékeny hölgyre, akit többször megütött, sőt hasba is rúgta a már földre került nőt.

Az eseményt követően Filip Kirkorov még aznap Izraelbe utazott, ahol az egyik pszichiátriai kórházban kivizsgálták, majd azonnal megkezdték a gyógykezelését. Egy telefonos interjújában az énekes tagadja, hogy bántotta volna a nőt, igaz beismerte, hogy természeténél fogva időnként “elborul az agya”, és olyankor nem ura a cselekedeteinek.

Filip Kirkorov ellen – aki korábban egy ideig a Millió rózsaszál című dalt éneklő Alla Pugacsova férje is volt – már több ízben folyt büntetőeljárás, elsősorban újságírók bántalmazása miatt, sőt egy ízben felfüggesztett börtönbüntetésre is ítélték. S bár ezúttal a sajtón keresztül elnézést kért a legutóbbi “kirohanásáért”, a többszörös zúzódást szenvedett Marina Jablokova feljelentést tett ellene, és azt semmilyen körülmények között nem kívánja visszavonni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik