Közélet

Előzetesben a fiatal lányokat zaklató férfi

A 35 éves barcsi férfi a Dráva-parti városban több középiskola környékén molesztálta a lányokat.

Az ügyben az egyik barcsi középiskola ifjúságvédelmi felelősének jelzése alapján indult nyomozás – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn.

A közlemény szerint a férfi Barcs belvárosában, illetve középiskolák környékén több 16-20 éves fiatal lányt molesztált az elmúlt időszakban. Volt, akinek a combját simogatta, több lánynak a fenekére is rácsapott, egyiküket pedig “erőszakos bűncselekmény elkövetésével is megfenyegette, amely komoly félelemérzetet keltett a sértettben”.

A rendőrség az áldozatok meghallgatása után rövid időn belül elfogta a zaklatót, a férfit a kihallgatása után négyrendbeli zaklatás és kétrendbeli tettleges becsületsértés vétségének gyanúja miatt őrizetbe vették, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

A nyomozás, a bizonyítási eljárás az ügyben jelenleg is tart – közölte a rendőrség, azt kérve, hogy akinek a sérelmére Barcson az utóbbi időben hasonló jellegű cselekményt követtek el, vagy aki szemtanúja volt ilyennek, jelentkezzen személyesen a városi rendőrkapitányságon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik