Közélet

Kutyák elé vetette kisbabáját egy anya

Az asszony először azt mondta, holtan hozta világra gyermekét, majd később megváltoztatta vallomását.

A 30 éves Botoşani megyei nő erős vérzéssel került kórházba, az orvosok pedig azonnal megállapították, hogy nem sokkal korábban szült – írja a manna ro.

A csecsemő holttestét egyelőre nem találták meg. Az orvosok szerint a gyermek hét hónaposan jött világra, a nő pedig egyedül szülte meg. Terhességét az anya állítólag mindenki előtt eltitkolta, a szülés utáni rosszullétet azonban észrevette valaki a családból, és hívta a mentőket.

A nő a kórházban azt nyilatkozta: kétségbeesett, amikor meglátta a halott kislányt, és eltűntette a testet attól való félelmében, hogy férje tudomást szerez róla.

A nő ellentmondásosan számolt be arról, hogy mit csinált a csecsemő holttestével. “Otthon szültem, elfolyt a magzatvizem, és a gyermeket a vécébe dobtam”, mondta a kórházban. Miután a rendőrség megvizsgálta a favécé emésztőgödrét, és megállapította, hogy nincs ott a csecsemő, az asszony megváltoztatta nyilatkozatát. Elmondta, elásta a testet a mezőn, később viszont már azt vallotta, hogy a kutyák elé dobta.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja a házat és annak környékét. Amennyiben bebizonyosodik, hogy az anya ölte meg, hét év börtönbüntetést kaphat.

AJÁNLOTT LINKEK:

A kutyák elé dobhatta újszülöttjét (manna.ro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik