Közélet

Rejtélyes lábnyom a csepeli gyilkosság helyszínén

Az ötödik lábnyom egyik gyanúsítotthoz sem köthető, és vértől „szennyezett”- értesült a Népszava az egyik gyanúsított ügyvédjétől.

Ruttner György, Deme László védője a lapnak elmondta: egy ötödik, sem a két áldozathoz, sem a két gyanúsítotthoz nem köthető lábnyomot is azonosítottak igazságügyi szakértők a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola első emeleti irodájában, a kettős gyilkosság elkövetésének helyszínén. A lábnyom az áldozatok vérétől “szennyezett”, és a szakértők szerint Kun Tamás, a gyilkosságok elkövetésével gyanúsított gondnok nyoma előtt került oda.

A lap információi szerint egyébként már elkészült a vádirat az ügyben, de még “felső helyről” jóváhagyásra vár, ezért nem hozzák nyilvánosságra.

Tavaly január 7-én gyilkolták meg az iskolában az intézmény vezetőjét és helyettesét, akinek a zsebébe rejtett magnó rögzítette is a tragédiát. Az intézményvezető aznap estére megbeszélésre hívta Deme Gábor gazdasági igazgatót és az iskola pedellusát, Kun Tamást, akiket aznap függesztettek fel állásukból. Takács régóta feljelentést tervezett Deme ellen az iskolában történt sikkasztások miatt. (Ezekben az ügyekben külön nyomozás indult.) A rendőrség szerint “minden kétséget kizáróan” bizonyított, hogy a két áldozatot a Demével együtt érkező Kun lőtte le. Demét bűnsegédlettel gyanúsítják. Mindkét gyanúsított azóta előzetes letartóztatásban van.

AJÁNLOTT LINK:

Egy ötödik lábnyom Csepelen? (Népszava)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik