Közélet

Rooney halálos fenyegetést kapott

A Manchester United labdarúgójának házát megtámadták, a sztárt pedig halálosan megfenyegették.

A 25 éves angol játékosról szólnak az elmúlt hónapok bulvár hírei. Előbb szexbotrányáról cikkeztek a lapok, hogy terhessége alatt két prostival csalta meg feleségét, Coleent, majd arról írtak a lapok, hogy megromlott a viszonya edzőjével, de Sir Alex Fergussonnal, így távozni kényszerül a klubból.

Az edző akkor azt mondta, hogy ilyenről szó sincs, Rooney azért nem játszik, mert sérült, ezt viszont Wayne tagadta bőszen. Végül kiderült, hogy teljesen másról van szó: minden mögött a pénz áll, és Rooney, ügynökére hallgatva, nem írja alá új szerződését, és távozni akar a Unitedtől.

A szurkolók az egyik meccsen egy transzparensen már jelezték, hogy ők nem fognak megbocsátani a hűtlenségért, ahogyan a felesége. “Ha a Manchester Cityhez igazol, halott ember!” – állt a feliraton. Tegnap közel negyven, maszkot viselő szurkoló állt meg Rooney-ék kapujában, be is csöngettek, és megkérték szépen Wayne-t, hogy jöjjön már ki velük beszélni. A szurkolók elmondták, ha átmegy az ősi riválishoz, akkor megnézheti magát.

Közben a Manchester United hivatalos honlapja arról számolt be, hogy a támadó további öt évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését, ennek értelmében 2015 júniusáig elkötelezte magát a klubhoz.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gyilkossággal fenyegették meg Rooney-t (Neon.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik