Közélet

Kocsijában felejtette kisfiát egy részeg férfi

Épségben került elő az a hároméves kisfiú, akinek apját 24 órával korábban letartóztatták - jelentette a kaliforniai Pasadena rendőrségének szóvivője.

A hároméves Dylan Kuriharára apja kocsijában, mindössze néhány száz méterre találtak rá attól a helytől, ahonnan apját elvitték a járőrök. 23 éves apját még szombat éjszaka vették őrizetbe, miután ellenállt a rendőri intézkedésnek. A gyereket csak azután kezdték keresni, hogy anyja bejelentést tett a rendőrségen.

A család szombaton egy esküvőn vett részt, ahonnan az apa és a hároméves gyermek együtt távoztak. Az anyja másnap reggel telefonált be a rendőrségre. “Tájékoztattuk, hogy a férje szombat este óta őrizetben van, de a gyerek nem volt vele” – mondta Janet Pope Givens, a pasadenai rendőrkapitányság szóvivője, aki hozzátette, hogy a járőrök nem tudtak a kisfiúról, a súlyosan részeg állapotban lévő apa meg elfelejtett szólni róla.

A hároméves gyerek estére előkerült, keresőkutyák segítségével. Az autójukban aludt, amely a rendőrség épületétől mindössze néhány száz méterre lévő parkolóban állt. Bár szomjas volt, láthatóan nem történt baja a 24 óra alatt. Az apára 10 ezer dolláros óvadékot szabtak ki, a gyermeket pedig a vizsgálat idejére a helyi családvédelmi szolgálat gondjaira bízták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik