Közélet

Cini magával rántja Gjonit is?

Delhusa Gjon tulajdonosa volt a cégnek, amely érintett a nyomozásban.

Mint arról korábban beszámoltunk, adócsalás miatt nyomoznak Zalatnay ellen. A feljelentők azt állítják, 13 évvel ezelőtt az énekesnő csalássorozatának lettek az áldozatai, és közel húszmillió forinttal tartozik nekik.

A Blikk most azt írja, az ügy kapcsán dominóként dőlhet be fél tucat vállalkozás, amelyek között összefonódás fedezhető fel. Az énekesnő menedzselését folytató cég adta ki ugyanis többek között Mary Zsuzsi, Aradszky László, Maros Gábor, Bódy Magdi, Kovács Erzsi, Harangozó Teri, Rácz Kati és Désfalvy Judit lemezeit, de a kft. nevéhez fűződik a hamvába holt mozifilm, a Holnap történt is, amelyben Kiszel Tündétől Zalatnayn keresztül Győzike, Ihos József, Csala Zsuzsa és Anettka is főszerepet kapott.

Delhusa Gjon sohasem tagadta, hogy kolléganője börtönből szabadulása előtt nem sokkal, kifejezetten Zalatnay miatt hozta létre cégét, ami most indult adócsalási ügyben ugyancsak érintetté vált – mondta Szűcs A. Gábor a Zalatnayt és társait feljelentő károsultak ügyvédje.

„Évekkel ezelőtt felszámoltam már azt a kft.-t, amelyben egyébként én művészeti vezetőként vettem részt. Ha nyomozni kezdenek, állok elébe, nincs titkolnivalóm” – jelentette ki Delhusa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik