Közélet

Lezuhanó repülőgépről adott vészjeleket – tréfából

Elromlott egy utasszállító kormányműve, és Fábiánsebestyénre fog lezuhanni! Ezzel hívta fel a fábiánsebestyéni polgármestert egy tört magyarsággal beszélő férfi.

A 15 éves kecskeméti fiú kedden délelőtt a Török Nagykövetség munkatársának adta ki magát, így hívta fel Fábiánsebestyén polgármesterét. Azt mondta, hogy a Budapest-Isztambul légijáraton elromlott a gép kormányműve, ami miatt a repülő csak egyenes vonalban tud repülni és vélhetően Fábiánsebestyénre fog lezuhanni.

A szentesi rendőrök azonnal felvették a kapcsolatot a Repülőtéri Rendőr Igazgatósággal és rövid idő alatt kiderült, hogy ilyen járat nem létezik, illetve a létező járatokon semmilyen zavart nem jeleztek. A nyomozás során a gyanú egy 15 éves kecskeméti fiatalemberre terelődött, aki a rendőröknek elismerte tettét, azt “jó szórakozásnak” tartotta. A fiatalembernek semmilyen kötődése nincs Fábiánsebestyénhez és annak első emberéhez sem, azt mondta, véletlenszerűen hívta őt fel.

A fiatalember ellen közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt folyik eljárás, tettéért akár 2 év szabadságvesztést is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik