Közélet

Harcművésznek képzelte magát a debreceni kettős gyilkos

A férfi részegen gyakran mondogatta, hogy "három másodperc alatt képes megölni bárkit".

Tóth Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője közölte: a 48 éves gyanúsított több késszúrással ölte meg 41 éves és 49 éves áldozatát. Dulakodásra, veszekedésre és védekezésre utaló nyomokat nem találtak. A holttestekre az egyik áldozat élettársa talált rá.

Mint kiderült, a férfi ittasan gyakran mondogatta, hogy képzett harcművész, aki “három másodperc alatt képes megölni bárkit”.

A férfit a helyszínre kiérkező rendőrök a házban talált bizonyítékok alapján pár perc alatt elfogták, a gyanúsított akkor is erősen ittas állapotban volt, agresszív és kötekedő magatartást tanúsított – mondta az alezredes.

Az eset Debrecen egyik külső területén, egy hétvégi házban történt. A két áldozat italozással töltötte napjait a várostól távoli területen, a gyanúsított csak néha csatlakozott hozzájuk – ismertette Tóth Ferenc.

Hozzátette: a rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését, a férfi érdemi beismerést eddig nem tett. A gyilkosság elkövetésének indítékáról Tóth Ferenc egyelőre nem tudott bővebb információval szolgálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik