Közélet

Rekonstruálták Jimmy halálát

Október végéig lezárul az ügyészség vizsgálata Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban.

A nyomozás végéig az egyetlen szemtanú, Hulé Éva sem beszélhet, pedig sokan kíváncsiak arra, amit a tanúvallomásában már elmondott – írja a Kiskegyed. De nemcsak a rajongók, a családtagok is szeretnék már végre tudni, hogyan halt meg a Király tíz évvel ezelőtt.

A kérdés elsősorban az, hogy bebizonyosodik-e Hulé Éva állítása, miszerint az özvegy, Edit asszony húzta meg a ravaszt.

„Bár alig ismerem, én mégis hiszek Hulé Évának! Rajtam kívül több ezren vannak, akik szeretnék végre tudni az igazságot, miért kellett a testvéremnek ilyen fiatalon meghalnia. A rajongók levelekkel bombázzák a hatóságokat, és kérik az ügy újravizsgálását. Ellenkező esetben tüntetést helyeztek kilátásba a Parlament előtt” – mondta a lapnak Jimmy testvére, Marietta.

Hulé Éva egészsége ismét sokat romlott, így könnyen lehet, hogy vissza kell mennie a kórházba. Fél, hogy ő már nem éri meg az ügyészségi vizsgálat eredményét sem.

„Tíz fok van a lakásomban, nyirkos ágyneműben fekszem. Be is lázasodtam. Fűteni nem tudok miből. Amit még eladhattam volna a javaimból, azt elvitték, amíg legutóbb kórházban voltam. Megloptak, és már semmim nem maradt” – panaszkodott az asszony.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik