Közélet

Elfogták a csuklyás rablót

Vagyis a férfit, aki brutálisan bántalmazott és kirabolt egy idős hódmezővásárhelyi nőt az asszony lakásában.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének közlése szerint a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság ügyeletére hétfő hajnalban telefonáltak a nő szomszédai, hogy az idős asszony segélykiáltásait hallják a házból. A helyszínre érkező rendőröknek a 84 éves asszony elmondta, hogy nem sokkal korábban kutyaugatásra és csörömpölésre ébredt, majd a konyhában szembetalálkozott a csuklyát viselő gyanúsítottal, aki pénzt követelt tőle.

Amikor a sértett közölte, hogy nincs pénze, az elkövető egy nála lévő tárggyal brutálisan bántalmazta az asszonyt, akinek az orra is eltört. Az elkövető háromezer forinttal menekült el a helyszínről. Az idős nőt a mentők kórházba vitték –- ismertette a történteket a szóvivő.

A helyszínen rögzített nyomok, illetve az adatgyűjtés eredményeként a vásárhelyi nyomozók szerdán fogták el a gyanúsítottat: a 48 éves hajléktalan férfi ez idáig hat alkalommal volt büntetve vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények miatt. A férfi a vallomástételt megtagadta – közölte a főhadnagy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik