Közélet

Közösülésre kényszerítette saját lányát egy nő

A budapesti asszony először elkábította a 15 éves lányt, majd török férfiaknak ajánlotta fel.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2010. augusztus elejétől 15 éves lányát több alkalommal, különböző gyógyszerekkel elkábította, majd eddig ismeretlen török férfiaknak közösülésre kínálta fel, amiért ők alkalmanként különböző összegeket fizettek.

Az egyik esetben az anya elment az Orczy téren lévő “Tigris” piacra, ahol hozzájuk lépett egy ismeretlen férfi, aki megkérdezte őt, hogy hajlandó-e elengedni a lányát vele “bulizni”. Ő igenlő választ adott a kérdésre. Majd a férfi megkérdezte a lányt is, hogy elmenne-e vele, amire ő először nemleges választ adott, azonban édesanyja jelzésére mégis igent mondott.

Az anya telefonon egyeztetett a férfival a találkozóról, amelyen a fiatal lány három férfival közösült. A piacon megismert férfival három nap múlva újabb találkozóra került sor. A gyanú szerint a nő a fentieken kívül további három esetben a 15 éves lány tudatát különböző gyógyszerek beadásával módosította, majd arra kényszeríttette, egy este alatt legalább kettő, legfeljebb négy férfival közösüljön.

A nőt a rendőrök a Budapest VII. kerületi, Nefelejcs utcai lakásában múlt héten elfogták és őrizetbe vették, majd indítványozták előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik