Közélet

Kirugdosta a magzatot az élettársából a magyar szörnyeteg

Sz. Sándor élettársát prostitúcióra kényszerítette, megverte, megkéselte, kínozta, amikor pedig a nő várandós lett, kirugdalta belőle magzatát.

Egyebek mellett emberkereskedelem és súlyos testi sértés vádjával állítottak bíróság elé szerdán Zürichben négy, prostituáltakat futtató magyar férfit.

A Szamuráj becenévre hallgató elsőrendű vádlott az asszony nemi szervébe hypót öntött, de olyan is előfordult, hogy erőspaprikát dugott bele. Máskor pedig hatalmas sebet ejtett késével a nő combján, majd azt érzéstelenítés nélkül, tűvel és cérnával összevarrta.

„Amikor megtudta, hogy élettársa, akit prostitúcióra kényszerített, teherbe esett, választás elé állította: vagy kikaparja a nőből a gyermekét, vagy kirugdalja belőle. A megkínzott, rettegő, állati sorba kényszerített Éva a rugdosást választotta. Négy nap után aztán kínok között el is vetélt” – mondta az első tárgyalási napon Silvia Steiner ügyész asszony.

Szamurájt nem rázták meg a borzalmas részletek, sőt cinikusan csak annyit mondott: „Ezt a nőt nem lehet kielégíteni, ha minden magyar emberrel lefeküdne, az sem lenne neki elég.” Hozzátette: a jövőjét úgy képzeli, hogy hazatér a családjához, és festés-mázolásból él majd.

A férfinak bűntársai is voltak, akikkel közösen közel két tucat magyar lányt kényszerítettek strichelésre. Állandóan verték, fenyegették, drogozták őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik