Közélet

Késelés Békéscsabán

Egy férfi meghalt, egy másik pedig megsérült szombaton Békéscsabán egy hajléktalan szállóban. Mindketten több szúrt sebbel kerültek kórházba, de egyikükön már nem tudtak segíteni.

A rendőrség a késeléssel egy 53 éves férfit gyanúsít, aki szintén a szálláson élt.

A rendőrséget szombat délután riasztották a békéscsabai hajéltalan szállóhoz. A bejelentés szerint az ott lakók között veszedés tört ki, amely verekedésbe torkollott. A mentők és a rendőrök szinte egyidőben értek a helyszínre, ahol két sérültet találtak, egy 36 éves és egy 29 éves férfit, akik mindeketten a szállóban laktak. A testükön több szúrt seb is volt, így a mentők kórházba szállították őket. A 29 éves fiatalemberen azonban már nem tudtak segíteni, belehalt sérüléseibe.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Független Hírügynökséget szombat esti közleményében arról tájékoztatta, hogy az eddigi adatok alaján a bántalmazással egy 53 éves, ugyancsak a hajléktalan szállón lakó férfi hozható összefüggésbe. A rendőrség információi szerint a három férfi között szóváltás alakult ki, ami végül verekedésig fajult. Az 53 éves férfi a gyanú szerint ekkor mindkét férfit többször megszúrta egy késsel.

Az, hogy a konfliktus mi miatt alakul ki, illetve, hogy a bűncselekmény milyen körülmények között történt, egyelőre még nem tisztázott. A kihallgatások jelenleg is tartanak, az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik