Közélet

Terry Black: Ki fognak nyírni

"Kaptam különféle üzeneteket a telefonomra, amik szerint Gyurcsány-bérenc vagyok, és ki fognak nyírni" - mondta el Terry Black.

Terry Black szerint mindenki azzal a párttal vagy politikussal szimpatizál, akivel akar, ezért nem érti, hogy az emberek miért támadják őt a nyíltan vállalt idoljáért.

Mióta Gyurcsány Ferenc megkapta az idei év legtoleránsabb politikusának járó díját, azóta folyamatos támadások érik az ország legismertebb meleg előadóját.

– Kaptam különféle üzeneteket a telefonomra, amik szerint Gyurcsány-bérenc vagyok, és ki fognak nyírni – mondta el Terry Black a Tabu TV-nek.

– Ezután egy nagyon kedves hírportálra feltették az Amanda Elstak és az én lakcímemet is, ami kicsikét furcsa volt, hiszen beleszólásom sem volt abba, hogy ki kapja a díjat – meséli a Tabutv.hu riporterének Terry Black.

– Úgy gondolom, hogy mindenki azzal a politikussal szimpatizál, akivel akar, és ha én most épp nem is értek egyet az MSZP-vel, akkor is a Gyurcsány mellett fogok állni. Nagyon sokat kritizálom őket, viszont a Gyurcsány által képviselt vonallal nagyon-nagyon egyetértek, ezért sokfelé az MSZP színeiben kampányolok, de például a főpolgármesteri széket Schmuck Andornak adnám! – mondta el a Tabu Tv internetes videójában a férfi, akinek még az autógumiját is megrongálták a politikai nézetei miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik