Közélet

Pofonvert két gyereket egy háziorvos

A fiúk nem sérültek meg komolyabban, a sajóbábonyi orvos ellen azonban rendőrségi eljárás indult, mert az egyik gyerek szülei feljelentést tettek.

A gyerekek állítólag a helyi GAMESZ épületének kerítését akarták megbontani. Az orvos arra járva kérdőre vonta őket, a gyerekek azonban visszaszóltak a felnőttnek. Ezután csattantak a pofonok. A két gyerek ezután hazafutott, egyikük szülei feljelentést tettek a rendőrségen.

A Miskolci Rendőrkapitányság védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt folytat eljárást egy sajóbábonyi férfival szemben – mondta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított kérdőre vont két gyermekkorú fiút, hogy azok miért bontják az egyik helyi intézmény kerítését, akik azonban zokon vették a figyelmeztetést. Rövid szóváltást követően a férfi bántalmazta a gyermekeket, akik ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. Dobi Tamás hozzátette: az ügy gyanúsítottja elismerte tettét, egyben bánja is azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik