Közélet

Röszkén került elő Eto’o ellopott Bentley-je

Csaknem 40 millió forintot ér az a Bentley Interior személyautó, amelyet a röszkei határátkelőhelyen állítottak meg a határrendészek.

Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a kocsi lopott, Milánóból tűnt el még március 19-én. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy az autó a BL-győztes Internazionale kameruni származású csatára, Samuel Eto’o tulajdona. A luxusautót Milánó belvárosában egy szálloda elől lopták el Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák játékosától, aki arra az egy estére kapta kölcsön az autót Samuel Eto’o-tól. Arnautovic feljelentést tett a rendőrségen, a kocsit azonban hónapok óta nem találták meg.

A luxusautóval két ukrán férfi jelentkezett a röszkei határátkelőhelyen még vasárnap este. A röszkei útlevélkezelőnek gyanússá váltak, így alapos ellenőrzés alá vonták őket. A gyanú nem volt alaptalan, ugyanis a vizsgálat során megállapították, hogy a járműben lévő valamennyi címkés azonosítót kicserélték, helyébe hamisakat helyeztek el.

A gépjárműszakértők megtalálták a járművön elrejtett eredeti alvázszámot. Így az adattári ellenőrzés során kiderült, hogy a csaknem 40 millió forint értékű Bentleyt idén március 19-én lopták el Olaszországból – tájékoztatott Szenti Szabolcs főhadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Szegedi Rendőrkapitányság a gyémántfekete színű Bentleyt lefoglalta, az ukrán sofőrrel szemben egyedi azonosító jel meghamisításának megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik