Közélet

Halálos baleset és útzár az M3-ason

Egy ember meghalt, egy pedig életveszélyesen megsérült hétfőn dél előtt nem sokkal, amikor egy autó és egy kamion karambolozott.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az autópálya 26-os kilométerénél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a Gödöllő előtti lehajtó kanyarodósávjában egy kisteherautó rohant bele hátulról egy kamionba. A kisteherautóban egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon a belső sávban haladhat a forgalom.

A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a helyszínre mentőhelikoptert várnak háromnegyed egy körüli időre, mikor megérkezik, egy rövidebb időre a teljes pályát lezárják. A helyszínen jelentős torlódás alakult ki. Az M3-ason egyébként a 41-es kilométernél egy kamion műszaki mentése zajlik, ezért félpályás útzár van érvényben. A mezőcsáti lehajtó és az M30-as csomópont között pedig szintén egy baleset nehezíti a közlekedést: egy autós kisodródott a sztrádáról és a kukoricásban kötött ki. A sérült férfit mentőhelikopter vitte kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik