Közélet

Stohl akár 5 évet is kaphat

Újabb orvos szakértőket, egy ortopéd szakorvost és toxikológust rendelt ki a Budakörnyéki Ügyészség a színész balesetével kapcsolatban.

Közben kiderült: egy másik folyamatban lévő nyomozás is folyik Stohl ellen. Célja, hogy a kábítószer vonatkozásában mindent kiderítsen. Kitől, mennyit, mióta és milyen gyakran vásárolt a drogból a korábban már kábítószeres ügybe keveredett Stohl András – írja a Blikk.

„Kértük a nyomozást lefolytató szervet, hogy egy újabb orvos szakértői véleményt kérjen a súlyos sérült maradandó egészségkárosodására vonatkozóan. Ez ugyanis az eddig elkészültekből nem derült ki” – nyilatkozta a nyomozást felügyelő Budakörnyéki Ügyészség vezető ügyésze, dr. Soós Julianna, aki hozzátette: ennek években mérhető jelentősége lesz, hiszen a 188. paragrafus alapján a maradandó egészségkárosodás esetén 5 évig terjedhet a szabadságvesztés, míg a nem maradandó súlyos sérülésnél mindössze 3 év lehet.

A baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál nagyon lassan gyógyul, a családja szerint nincs jól. Ez pedig nem jó hír Stohl Andrásnak, hiszen emiatt a színész esélyes a kiszabható legkomolyabb büntetésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik