Közélet

Megkéselte, majd kútba dobta áldozatát

Megöltek egy 23 éves taktaharkányi lányt. Édesanyja még április elején jelentette a rendőrségnek lánya eltűnését, de csak mostanra derült ki, hogy egy helybeli férfi ölte meg.

Még április elején jelentette a rendőrségnek lánya eltűnését egy taktaharkányi asszony, aki elmondta, hogy a 23 éves lány hajnalban indult el dolgozni, de a munkahelyére már nem érkezett meg, és nem látták, hogy a vonatra felszállt volna. A rendőrség kiderítette, hogy egy 31 éves férfi gyanúsítható a lány megölésével. A férfi kihallgatása során elmondta, hogy április 2-án lesben állva várta a lányt, amikor dolgozni indult. Azt mondta, hogy csak bántani akarta a lányt, de amikor az segítségért kiabált, többször is késsel megszúrta.

A gyilkosság után a férfi hazament egy talicskáért, amibe belerakta áldozatát, majd egy közeli náddal benőtt területre vitte. Másnap egy kétkerekű kocsival ment vissza a lányhoz és testét a közeli legelő kútjába dobta – derült ki a rendőrség keddi közleményéből. A férfi elmondta, hogy azért követte el a gyilkosságot, mert a lány évekkel ezelőtt visszautasította közeledését. A gyilkost a rendőrség őrizetbe vette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik