Közélet

Stohl András beszélt a rendőröknek

Félelmei és gátlásai legyőzésére használta Stohl a tiltott szert – írja a Zsaru magazin a színész rendőrségnek tett kijelentésére hivatkozva.

“Rendszertelen életmód, gyakran éjszakába nyúló munka, kevés alvás jellemzi a sztárok mindennapjait. Ezt a szorongást, fáradtságot azonban ellensúlyozni kell, hiszen az egész ország színe előtt élnek, nekik egy közértben, az utcán vagy kedvesükkel vacsorázva is ugyanolyan makulátlannak kell látszaniuk, mint a színpadon, a képernyőn. A rajongók összemossák a szakmát a magánélettel, a sztár egy pillanatra nem lazíthat, és ez stresszt, szorongást idéz elő” – mondta a Blikknek Bede Zsuzsanna pszichológus.

Könnyen lehet, hogy Stohlt nem csupán a félelmek, a gátlások hajszolták a kábítószer élvezetébe, de az az emberfeletti nyomás is, amely egy napi 20 órában teljesítő sztárra nehezedik.

Stohl András tavaly nyáron, a Nemzeti Vágta után két nagy szabadtéri produkció főszerepét alakította párhuzamosan, ősszel a Csillag születik második szériáját vezette, hajnali négykor kelt a Reggeli műsorvezetése miatt, és négy új bemutatójával együtt összesen kilenc darabban teljesített a Nemzeti Színház színpadán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik