Közélet

Ismerik Stohl drogszállítóját

A rendőrség nagy erőkkel göngyölíti fel a Stohl-ügyet.

“Nem fogja megúszni Stohl – mondta egy rendőri vezető a Bors lapnak. – A közvélemény olyan erkölcsi nyomást gyakorol a rendőrségre, hogy egyszerűen nem lehetünk elnézőek a színésszel”.

A lap úgy értesült, hogy a rendőrség már tudja, mely színészek fogyasztanak drogot a művészvilágban, és arról is pontos elképzeléseik vannak, hogy honnan szerzik be az árut.

“A művészvilágban elég széles kör érintett. Ugyanakkor bizonyíték kell, hogy eljárás alá vonjanak személyeket, bár magával a drogfogyasztással is bűncselekményt követnek el” – érvel a szakértő. – Stohl a balesetével maga kínálta tálcán a bűnösségét, a színész már aznap délutáni tévényilatkozatában finoman utalt is rá, hogy neki vége. Arra azonban egyáltalán nem lehet számítani, hogy kiadja az általa ismert kábítószerfogyasztók és terjesztők nevét”.

Sok minden kiderülhet a hazai hírességekről, ha a nyomozók valóban mélyre akarnak ásni. Nyílt titok ugyanis, hogy Stohl Andráson kívül sok művész és zenész is emelgeti a poharat és dobja fel magát alkalmanként vagy rendszeresen különböző drogokkal – írja a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik