Közélet

Stohlnak 6 hónapig drogelvonóra kell járnia

A színész-műsorvezetőnek orvosi segítségre van szüksége ahhoz, hogy kigyógyuljon a kábítószer okozta szenvedélybetegségéből.

A Blikk úgy tudja, Stohlnak hat hónapon keresztül kell majd kezelésre járnia, 40-50 alkalommal kell megjelennie vagy egyéni, vagy csoportterápián, ahol szúrópróba szerűen vizeletmintát is vesznek tőle, hogy megbizonyosodjanak róla: él-e még tiltott szerekkel.

Egy ilyen leszoktatóprogram nagyon kemény, a kokainfogyasztók esetében többnyire pszichés elvonási tünetek jelentkezhetnek.

“A drogfogyasztó folyton feszült, ingerült, és dührohamok mellett hallucinációk is előfordulhatnak” – mondta a lapnak nyilatkozó dr. Zacher Gábor toxikológus.

A szakember szerint függőség esetén még orvosi segítséggel is rendkívül nehéz és hosszadalmas a leszokás, de nem lehetetlen.

Stohl Andrásnak nem ez az első drogos botránya. Öt évvel ezelőtt a Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsította meg Stohl Andrást, miután a nyomozók határozott felszólítására sem adott vizeletmintát. A súlyosabb büntetést csak úgy kerülhette el a színész-műsorvezető, hogy önként elterelésre jelentkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik