Közélet

Lincshangulatban Németország

Egész Németország fel van háborodva azon a ghánai focistán, aki súlyos sérülést okozott Michael Ballacknak, és így nem szerepelhet a dél-afrikai vb-n.

Népharag van kialakulóban, rengeteg internetes fórumon ócsárolják Kevin-Prince Boateng-ot, aki a hétvégi, Portsmouth elleni FA-kupa-döntőn olyan durván szállt bele a Chelsea-i játékosába, hogy ennek következtében nem lehet ott a vb-n a Nationalelfben.

A németek nagyon dühösek a ghánai játékosra, mert úgy érzik, szándékosan szállt bele az egyik legjobb játékosukba. Erre abból következtetnek, hogy Németország és Ghána egy csoportban szerepel a világbajnokságon.

„Szégyelld magad, Kevin Prince Boateng!” és a a „Boateng tönkretette Németország vb-álmait”, valamint a „82 millióan Boateng ellen!” elnevezésű topikok fakadnak ki a német szurkolók.

A drukkerek úgy vélik, a kőkemény megmozdulásairól híres labdarúgót – aki még bocsánatot sem kért Ballacktól -el kellene tiltani a labdarúgástól.

„Elkésett a belépővel, ez tény, de szó sem volt szándékosságról. Mindig őt próbálják meg hentesként beállítani, pedig ez egyszerűen igazságtalan” – mondta az eset után a ghánai futballista édesapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik