Közélet

Mégis találtak drogot Stohl vérében

Kábítószert is talált a toxikológiai szakértő Stohl András vérében – közölte a rendőrség.

Kábítószert is talált a toxikológiai szakértő a május 8-án Fót közelében balesetet okozó Stohl András vérében – közölte a rendőrség.

Tegnap ez még csak gyanú volt. Stohl András vér- és vizeletmintáját a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság további vizsgálatokra küldte, hogy megtudják, fogyasztott-e kábítószert, és ha igen, mennyit és mikor.

Stohl András színész vér- és vizeletmintájában tiltott pszichotróp anyagot találtak – közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, arra a kirendelt igazságügyi toxikológiai szakértői véleményre hivatkozva, amelyet csütörtökön kapott meg a Dunakeszi Rendőrkapitányság.

A közlemény szerint csütörtökön a gyanúsított fóti ingatlanában házkutatást tartottak a rendőrök, “tekintettel a toxikológiai szakértő véleményére.”

Mint ismert, Stohl Andrásnak korábban voltak drogproblémái és önként drogelvonó kúra alá is vetette magát. Stohl emellett speciális kezelésekre is járt, hivatalos nevén elterelésre. 2007 márciusában a Blikk birtokába kerültek rendőrségi jegyzőkönyvek, amelyekben többen azt vallották: látták, amint a színész kokaint használ. Stohl akkor mindössze ennyit reagált: „Nem akarok már ezzel az üggyel foglalkozni. Túl vagyok rajta, mindent megtettem, amit a rendőrség kért tőlem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik