Közélet

Hóna alatt sétáltatta apja levágott fejét

Sokkolta a hétvégén szülőfaluja lakóit Aurel Catea. A román fiatalember apja levágott fejét vitte a hóna alatt az utcán.

Aurel Catea felbőszült apja és a neje csókjának látványától, ezért lenyakazta az apját, és elvágta a felesége torkát.

A 28 éves Cernescheia Lubovici kihasználva, hogy férje kilépett a házból, szenvedélyesen megcsókolta apósát, az idősebbik Aurel Cateát. Szerencsétlenségükre épp a csók kellős közepén lépett be a férj, aki az eset után késsel a kezében kergette feleségét az udvaron, majd a vécénél megszúrta a nőt. A feleséget jelenleg a Bákó megyei kórházban ápolnak súlyos nyaktáji sérülésekkel.

Nem úszta meg ilyen könnyen a csókos ajkú após, aki nyugtatgatni próbálta a kiborult fiát. Ő egy fejszét kapott az agyába, majd saját utódja levágta a fejét, és a hóna alatt sétáltatta a falu utcáin. A falubéliek elszörnyülködtek a látványon.

“A munkából jöttem hazafele, amikor az apja véres fejével a hóna alatt érkezett szembe velem, egyik füle hiányzott az elhunytnak” – mesélte a lipovai Vasile Anghel.

Aurel Cateát elfogta a rendőrség, és akár 25 év börtönre is ítélhetik különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik