Közélet

Bombariadók hétvégéje

A Duna Plázát bombariadó miatt ürítették ki vasárnap este, a hétvégén másodszor. A Pap László Budapest Sportarénát pedig kiürítés nélkül vizsgálták át a tűzszerészek.

Bombariadót rendeltek el a Papp László Budapest Sportarénában vasárnap este. A csarnokban a Ghymes együttes ad koncertet. A Független Hírügynökséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese korábban úgy tájékoztatta, hogy elkezdték az aréna kiürítését, később azonban Sagyibó Melinda a hírt úgy pontosította: “a tűzszerészek parancsnoka úgy döntött, hogy kiürítés nélkül vizsgálják át a helyszínt.” A sajtóügyeletes elmondta: fél nyolckor a rendőrség 107-es segélyhívójára telefonált be egy férfi, hogy a sportarénánál bomba van. – Független Hírügynökség

Bombariadó miatt kiürítették a Duna Plazát vasárnap este, miután egy férfihang a rendőrség segélyhívóján figyelmeztetett arra, hogy bombát helyezett el az épületben – közölte a rendőrség az MTI-vel.

A fenyegetés vasárnap este fél kilenc tájban érkezett, ezután született döntés arról, hogy a bevásárlóközpontot kiürítik, s úgy vizsgálják át – mondta Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek.

A Duna Plazát már előző nap, szombat este is kiürítették bombariadó miatt kiürítették, akkor nyilvános telefonfülkéből érkezett a hívás a rendőrségre, s az illető azt mondta, hogy bomba robban az üzletközpontban. – MTI

MTI

Független Hírügynökség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik