Közélet

Bérletérvényesség-hosszabbítás a Volán és MÁV járatokon is

Reggeli bérletkompenzációról szóló bejegyzésükre a BKV az alább olvasható közleményt adta ki. Ha a kompenzációval vagy a közleménnyel kapcsolatban észrevételed van kattints ide!

Mint ismeretes, a BKV Zrt. menedzsmentje a tulajdonossal egyeztetve úgy döntött, hogy a sztrájk okozta kényelmetlenségek ellensúlyozása érdekében kompenzálja utasait a megnehezült közlekedési lehetőségek miatt.

Ezért a BKV Zrt-nél használható kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodott.

A 3 napos hosszabbítás nyújtásához a két társszolgáltató is csatlakozott, így a vasúton és Volánbusz járatokon használható Budapest-bérletek érvényességének meghosszabbítása kiterjed a Volánbusz Zrt. és a MÁV-START Zrt. elővárosi járataira is a BKV Zrt.-vel azonos feltételekkel. Ezzel utasaink, a Budapesti Közlekedési Szövetségben együttműködő mindhárom szolgáltató Budapest-bérletekkel igénybe vehető járatain, azonos feltételekkel utazhatnak.

A Budapest-bérletek kompenzációval kapcsolatban utasaink számára a BKV-n túl az említett társszolgáltatók is információval szolgálnak.

2010. január 26., 17.00

BKV Zrt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik