Közélet

Fagyoskodnak az utasok a fűtetlen buszokon

Rengeteg panaszt kapunk a BKV fűtetlen buszai miatt. Az új Volvókon épp olyan hideg van, mint a régi Ikarusokon. Ülni nem lehet, mert felfáznak az utasok, kapaszkodni is alig tudnak, mert a kezük hozzáfagy a jéghideg csőhöz. Miért nem fűtenek? Panaszlevél a kép alatt.

Fotó0642(1)
Megjött a tél (Zoltán képe a 148-as buszról)

Tisztelt BKV-figyelő!

Minden reggel  (vagy inkább hajnalban, mert még teljesen sötét van) a 98-as busszal járok dolgozni, amelyiket egyáltalán nem fűtik. Más közlekedési lehetőségem sajnos nincs. A busz kegyetlenül hideg, és az ülések is. Az emberek szájából, ha beszélnek, pára jön ki, kapaszkodni kesztyű nélkül lehetetlen, mert odafagy az ember keze.

Egy anyukát láttam, aki a bölcsődébe szállítja a pici gyermekét, magához szorította a kicsit és egy takaróval betakarta hogy ne fagyjon meg.

Többször felfáztam, mert volt bátorságom ezen a járaton a teljes útvonalon ülni, most viszont köhögök és náthás vagyok. A busz miatt reggelente tömöm magam C vitaminnal, sajnos hiába.  Ami még rosszabb, munkaidő után is ez van: ismét jéghideg busz vár rám!  Szerintem nem ezért fizetik az emberek a havi bérletet!

Kegyetlenség így szállítani embereket, és főleg bölcsődébe és oviba a pici gyermekeket! Nem értem, miért nem fűtenek a buszon, legalább egy picit? A busz miatt betegedjünk meg?

Olvasónk képei a hirtelen jött hóról és a feltorlódott villamosokról

Ajánlott videó

Olvasói sztorik